SKINS COSMETICS NOUVEAUTÉS

Wij kijken altijd uit naar de persdagen van Skins Cosmetics, want dan maken we kennis met de nieuwste niche producten. Zoals deze nieuwste parfums van Diana Vreeland, Le Cinéma Olfactif en het drinkbare Abel.

Alexander Vreeland vond het hoogste tijd om zijn beroemde grootmoeder te eren met een vijftal tot de verbeelding sprekende geuren, die genoemd werden naar de uitbundige kreten die zij zo graag slaakte. Diana Vreeland was een intrigerende dame die veel betekende voor de damesbladenindustrie. Ze werd geboren in Parijs aan het einde van de 19e eeuw en verhuisde als kind naar New York. Ze was van onschatbare waarde voor de modebladen eerst als stylist bij Harpers Bazaar en later als hoofdredacteur bij VOGUE. Ze verdiende er de bijnaam ‘Empress of Fashion’.

Smashingly Brilliant: verfrissende citrusnoten van bergamot en verse citroen, verfijnd met de diepe elegantie van een houten en suède finish. Perfectly Marvelouseen krachtig elixer van houtnoten, jasmijn en musk. Simply Divineeen ode aan de tuberoos in al haar mysterieuze glorieExtravagance Russeeen mix van amber en harsen. Outragelously Vibrantvol patchoeli, roos en bessenAbsolutely Vitaleen bloemengeur met exotische houtsoorten en roos.

 

Le Cinéma Olfactif werd in 2014 gelanceerd als een creatieve samenwerking tussen Soho House Berlin en Folie à Plusieurs. Het brengt film en parfum samen. Voor bijzondere filmvoorstellingen in Soho House wordt door parfumeur Mark Buxton een geur gemaakt als zijn persoonlijke reactie op scènes uit die specifieke film. Deze geur wordt tijdens de voorstelling vrijgegeven en wordt dan onderdeel van de collectie van Folie à Plusieurs. Het project daagt de kijker uit een film dieper te beleven, en roept emoties op die alleen opgewekt kunnen worden wanneer beeld, geluid en geur samen een verhaal vertellen.

La Haine: metaalachtige noten koele cederhoutnoten en verbrand rubber. Daisies: mix van zoete- en bloemennoten. Love Exposuredelicate bloemengeur musk, vanille en sandelhout. Mood Indigo:  lichte, vrolijke waterlelie donkere houtnoten met een heleboel wierook. Virgins Tonka: patchoeli en ceder sur iris.

Tonic is ongetwijfeld een frisse en nieuwe aanwinst in het portfolio van Abel. De geur blijft echter wel gelinkt aan Abel’s debuut parfum Vintage ’13, door zowel het DNA van de geur als de inzet van het merk om bij zijn kernwaarden te blijven. Tonic is gemaakt van 100% organic gecertificeerde ingrediënten, dus drinkbaar! en is omhuld met gerecycled hout om de geur te beschermen tegen licht- en warmteschade. De handgemaakte hulzen zijn gemaakt van hout afkomstig uit de balken van de oude Amsterdamse grachten. Tonic is een levendige, frisse en zwierige geur. Een klassiek vetiver parfum met een moderne twist – Tonic bevat een onconventioneel Mojito akkoord. Zoute topnoten van limoen, pepermunt en bergamot complimenteren een zijdeachtige gekarameliseerde houtdroogte die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Abel Tonic is vanaf 20 maart verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.

AbelTonic-HighRes

Ga deze heerlijke geuren zelf ontdekken bij SkinsCosmetics.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *