SENSAI DAYCREAM SPF 25

De nieuwste moisturizer van SENSAI komt uit de Cellular Performance-lijn en heet heel toepasselijk ‘Day Cream’. Het is een primeur, want het is SENSAI’s eerste dagcrème in een tube, handig want hygiënischer dan een pot en beter te doseren. Day Cream van SENSAI is er voor iedereen die last heeft van gebrek aan regelmaat, stress, slaapgebrek, belasting door vrije radicalen en UV-straling. Hebben we dat niet allemaal? 😉 Deze moisturizer gaat de gevolgen hiervan tegen zoals: vroegtijdige veroudering, rimpels en lijntjes, vochtgebrek, onregelmatige teint en verlies aan uitstraling.

FullSizeRender-2

De licht zalmroze moisturizer is lekker luchtig, smeert makkelijk uit en trekt meteen in. En met zijn zachte, heerlijke geur (licht bloemig) begint je dag goed.

Day Dream bevat een extract van groene thee, dat oxidatie in de huidcellen met 60% vermindert en zo de vorming van vrije radicalen voorkomt. Gistextract verhoogt het aantal stresswerende proteïnen die verantwoordelijk zijn voor een vermindering van stressfactoren op de huid. Het extract van witte mosterdzaad vertraagt de afbraak van stresswerende protein. Samen voorkomen ze vroegtijdige huidveroudering. En natuurlijk hét ingrediënt waar SENSAI bekend om staat: Koishimaru-zijde EX dat je huid heel zacht maakt.

ii_cellular_performance_day_cream

Wat een lekkere crème: hij geeft een fris gevoel, hydrateert, maakt dankzij de zijde-extracten je huid zacht, trekt snel in, ruikt heerlijk zit in een tube én heeft SPF 25! De 50 ml SENSAI Day Cream SPF 25 is voor € 104 bij o.a. Douglas te koop.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *