ROOTS OF STRENGHT

Ben jij ook zo gek op die natuurlijke producten van The Body Shop? Wij ook en helemaal als je kennis maakt met hun nieuwe bestseller: de drie Roots of Strenght producten. Een 100% vegan, anti-aging lijn geïnspireerd op de kracht van de natuur en de oude Chinese geneeskunde! Wat willen we nog meer?

Roots of strenght is verrijkt met 3 wortelextracten: gember uit Madagaskar, ginseng uit China en ruscus uit Europa én Community Trade-sojaolie uit Brazilië. Deze wortels staan bekend om hun verstevigende kwaliteiten voor je huid. Rimpeltjes worden minder zichtbaar en je huid voelt gehydrateerd, gladder, voller en steviger aan. Ik merkte al na de eerste keer gebruik dat mijn meteen zacht en glad aanvoelt, dus ga zeker nog even door voor de rest van de beloften 😉

De verfrissende Roots of Strength Firming Shaping Essence Lotion (€17) combineert de frisheid van water met het comfort van een hydraterende gel. Je gebruikt de lotion op een watje na het reinigen om je huid te activeren voordat je het serum gebruikt en je huid voelt meteen gehydrateerd aan. De lotion is dermatologisch getest, geschikt voor de gevoelige huid en bevat geen minerale oliën, paraffine en petrolatum.

Het witte Roots of Strength Firming Shaping Serum (€36) heeft een lichte, zijdeachtige textuur en zorgt dat je huid meteen gladder aanvoelt. Het serum is dermatologisch getest, geschikt voor een gevoelige huid en bevat geen minerale oliën, paraffine en siliconen.

Door de heerlijke Roots of Strength Firming Shaping Day Cream (€30) voelt je huid meteen comfortabel aan. Op den duur verstevigt het je huid, fijne lijntjes verminderen en je huid voelt sterker. Ook deze crème is dermatologisch getest en bevat geen minerale oliën, paraffine en petrolatum.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *