DARPHIN PARIS

Alleen al voor het VOCHT wat de crème gel je gezicht overdag geeft en die te mooie paarlemoerachtige capsules boordevol retinol voor in de avond, wil je deze twee anti-aging producten van Darphin Paris toch ook hebben? En als je even verder leest zie je ook wat kinesio massage voor je gezicht kan doen. Dagelijks een paar minuutjes tijdens het aanbrengen van je gezichtsproducten en je merkt binnen no time verschil. Het uitproberen waard, toch?

Darphin Paris
Al eeuwen gebruiken Franse vrouwen zeldzame botanische en essentiële oliën om hun schoonheid te verbeteren. Botanicus en kinesiotherapeut Pierre Darphin heeft er zijn levenstaak van gemaakt om de puurste, meest geconcentreerde plantextracten te vinden. Door gebruik te maken van de specifieke eigenschappen van deze plantenextracten, aromatische oliën en actieve bestanddelen uit kruiden en planten ontwikkelde hij Darphin Paris, want “de schoonheid van een vrouw wordt niet alleen bepaald door hoe ze eruit ziet, maar ook door hoe ze zich voelt”. Door Darphin’s diepgaande begrip van spier- en botstructuren en hun relatie tot de bloedsomloop heeft hij gezichtsmassage technieken gecreëerd die de spieren verjongen.

Kinesio massage
Kinesio massage is gemaakt op basis van de principes van kinesitherapie, wat de studie naar spier-skeletstructuren is en hun relatie tot de bloedsomloop om het functioneren van het lichaam te optimaliseren. De huid wordt blootgesteld aan 15,000 micro-samentrekkingen die gedurende de dag in aantal toenemen en zo fijne lijntjes veroorzaken en de uitstraling van de soepele huid veranderen. Darphin’s Kinesio-massage activeert de bloedsomloop en helpt vocht af te voeren waardoor de toevoer van zuurstof in de huid wordt verbeterd en ingrediënten beter in de huid kunnen doordringen. Kijk hier even voor de verschillende (microcirculatie, ontgifting, ontspanning, anti-aging en oog) Darphin kinesio-massages.Deze Hydraskin Light (€40) dagcrème is echt puur VOCHT voor je huid. De licht aqua gel crème ruikt heerlijk en brengt makkelijk aan. Je voelt meteen dat je gezicht gewoon met vocht is ingesmeerd! 84% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong met een hydraterend complex van waterrijke salicornia herbacea, komkommer, kiwi en vlinderlavendel die je huid hydateren en beschermen tegen vochtverlies. De gel crème is vrij van parabenen, minerale olie, ftalaten en formaldehyde. Als extra kan je deze gel crème in de ochtend aanbrengen met de spierontspanning kinesio massage.Deze nieuwe, anti-aging, parelmoerachtige Ideal Resource Retinol Oil Concentrate capsules voor de nacht (dié geur!) zien er niet alleen FABulous uit, ze zitten boordevol met retinol. Daarnaast bevatten ze 98% bestanddelen van natuurlijke oorsprong met voedende jojoba-, sesam-, macadamia- en arganolie die je huid onmiddellijk hydrateren en voller maken. Daarnaast helpen ze bij het bestrijden van droogheid die zich normaal gesproken voordoet met retinol-producten en stimuleren de natuurlijke productie van collageen en elastine, dus een soepele huid als gevolg. De vacuüm, ondoorschijnende capsules beschermen het retinol tegen licht en lucht, waardoor het z’n kracht blijft behouden. In één pot (€90) zitten 60 (100% biologisch, afbreekbare) capules. Je draait het ‘uitstulpje’ van de capsule af en brengt de olie op je gezicht en onder je ogen aan. Je hoeft er niets meer overheen aan te brengen, maar het mag wel. De olie breng je het liefst met de microcirculatie kinesio massage aan.

Tip: even googelen en je ziet leuke aanbiedingen 😉

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *