DIFFERENCE MAKER

Wie kent het iconische 3-stappen systeem – reinigen, exfolieren en moisturizen – van Clinique niet? Ik kan niet zonder de Clarifying Lotion 2, gebruik het echt al jaaaren. En ik weet zeker dat jij na de plakband test ook overtuigd bent 😉 Plak een klein stukje plakband op je hand en trek het er rustig af en zie wat voor vuil op het plakband achterblijft. Doe de test nog een keer na gebruik van de lotion en zie het verschil!

Clinique wil niet alleen dat een mooie, verzorgde huid voor alle vrouwen toegankelijk moet zijn, maar heeft ook als doel vrouwen meer (zelf)vertrouwen te geven. Ieder Clinique product zet een verandering in werking dankzij effectieve oplossingen en een positieve uitwerking op je huid en uitstraling. Door één product te veranderen in je beautyroutine kan er al een positieve verandering in jouw huidconditie zijn en dat geeft weer meer zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is de spil van alles wat Clinique doet en ook de basis van de wereldwijde campagne: Difference Maker.

https://youtu.be/TLByJHzcr0k

Deze campagne heeft als doel vrouwen meer zelfvertrouwen en de kracht te geven om iets bij te dragen voor een betere wereld, in hun omgeving of in hun persoonlijk leven. De campagne, die je vast al voorbij hebt zien komen vertelt de verhalen van zes bijzondere vrouwen uit verschillende delen van de wereld: Gina Rodriguez ( van de geweldige! serie Jane the Virgin), Erendira Ibarra (Mexicaanse filantroop), Victoria Pendleton (Olympisch, Europees en Brits kampioen wielrennen), Jessica Nkosi (Zuid-Afrikaans model en actrice), Nazan Eckes (televisiepresentatrice en schrijfster) en Ning Chang (Taiwanese actrice). Deze vrouwen zetten zich oa in om onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen, vrouwen leren dat ze zichzelf geen beperkingen moeten opleggen, een gezonde levensstijl te propageren en steun te bieden steun aan de kinderen van vandaag, omdat ze de leiders zullen zijn van morgen. Sharing is caring!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *