CULT51

Er zijn van die beauty producten, die echt blijken te werken en waarvan je baalt als ze op zijn. Zodra het einde van de Nightcream van Cult51 in zicht komt, weet ik niet hoe snel ik weer een pot moet bestellen. De prijs is soms wel nog even een dingetje 😉 maar ja het werkt echt. Toen ik vorig jaar september Richard Mears in Amsterdam ontmoette, vertelde hij dat hij alleen maar producten maakt met ‘true efficacy at their heart’, producten die echt doen wat ze zeggen. Daarom heeft Cult51 ook nog geen dagcrème of reinigingsproducten, omdat Richard deze pas lanceert, als ze beter zijn dan wat nu al te koop is. 

Cult51 is opgericht door Richard Mears, chemicus, met 25 jaar ervaring. Meer dan twee jaar heeft hij gewerkt aan deze anti-ageing Nightcream met een multi-actieve formule. De nachtcrème werkt samen met het natuurlijke regeneratieproces van je eigen huid. De zachte crème heeft 51! gepatenteerde anti-ageing voordelen en ruikt heerlijk door een extract van gardenia, lelietje-van-dalen, jasmijn, roos en patchouli. Cult51 3D Nightcream (€ 149,95) hydrateert je huid en laat je huid er ‘s morgens voller, egaler en stralender uitzien. Ik merkte overigens het resultaat na een paar nachten en niet na 15 minuten, ook bij het serum.

 

CULT51 Immediate Effect Serum (€ 120,-) is een super actief anti-ageing serum dat samenwerkt met de eigen huidcellen. Het Immediate Effect Serum stimuleert de huideigen collageen, elastine en regeneratie van de huidcellen. Het is klinisch bewezen dat deze lichte formule fijne lijntjes, rimpels, oneffenheden en donkere kringen tegengaat. Het hydrateert je huid en maakt het steviger er zachter. Ik gebruik het serum zelf als oogcrème, want de nachtcrème is voor mij genoeg en zo doe je er extra lang met dit ‘elixir of true beauty’.

CULT51_Immediate_Effect_Serum_30ml_0_1431003071_main

Cult51 is oa verkrijgbaar via Cult51 en Aspa.

 

 

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *