JOIN THE EXPERIENCE + WIN

Je kent Pabo vast ook wel van de sexy toys – zeker na Fifty Shades of Grey – maar wist je dat ze ook hele mooie, lekker zittende en betaalbare lingerie hebben? Ik ook niet, maar na het zien van hun nieuwste wintercollectie-clip dus wel 🙂  Ze hebben echt alles; spannende sexy lingerie, classy, slipdresses, body’s en fijne naadloze hipsters en alles ook in grote maten. Om het nog mooier te maken mag ik 2 keer shoptegoed van €50 als kerstcadeautje weggeven. HOHOHO!

WIN WIN WIN!
Heb jij zin om iets nieuws, moois en sexies voor de feestdagen uit te zoeken? Ik mag 2 keer €50,- shoptegoed weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder aan te geven wat jij van de video vindt: té sexy of smaakvol? Extra kans maak je door de Facebook pagina van Marvelousz te liken en het bericht daar te liken en/of te delen ♥ Bestellen kan heel eenvoudig via de Pabo website en je hebt je pakketje vaak de volgende werkdag al in huis. Doe snel mee, want 22 december maak ik de 2 winnaars bekend.

Vergelijkbare berichten

6 reacties

 1. Eigenlijk vind ik dit filmpje wel erg sexy, moest af en toe even slikken. Maar…….er zaten ook hele mooie setjes bij dus ook ik waag graag een kansje voor dit shoptegoed. 🙂

 2. Als je dan tóch voor sexy gaat, dan ook maar gelijk goed!
  Voor mij is het niet snel té.
  Ik kan wel wat nieuws gebruiken…. kan niet wachten om iets leuks uit te zoeken.

 3. Absoluut niet te sexy. Mooie lingerie die goed tot zijn recht komt. Wat ik alleen minder vind is de opgave van de prijzen. Zo groot en in het wit; beetje Wibra / HEMA-achtig. Dat had stijlvoller gekund. Doet een beetje afbreuk. Maar verder heel mooi filmpje.

 4. Sexy is het zeker, maar naar mijn mening niet té!
  Mooie reclame en ik wist niet dat ze daar ook zulke mooie setjes hadden!
  Genoeg leuks om uit te kiezen, zo te zien! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *