FIIO M3 ♥ + WIN

Kreeg ik laatst deze lieve, leuke, kleine MP3 speler toegestuurd in zo’n mooie kleur! En deze FiiO M3 geeft me toch een goed geluid! Ben je als je naar je favoriete muziek via Spotify luistert, tijdens een heerlijke strandwandeling, of tijdens het hardlopen, ook zo snel door je maanddata heen? Dat heb je dus niet meer met deze fijne nieuwe vriend. Download je muziek erop en luisteren maar. 

FiiO is een Chinese fabrikant met een uitgebreid assortiment aan hoofdtelefoonversterkers en deze verhogen de geluidskwaliteit aanzienlijk. Deze piepkleine, lichtgewicht portable audiospeler met een hoop audiokwaliteit is dus de beste optie voor iedereen die snel zijn favoriete muziek mee wil nemen.

Sporten zonder goede muziek kan natuurlijk niet. Daarom heeft FiiO nu ook een sportband ontwikkeld. Deze zwarte sportband is gemaakt van ademend en zacht materiaal. Door het klittenband kan je hem makkelijk verstellen. Deze sportband is alleen geschikt voor de FiiO M3.

fullsizerender-3-kopie

WIN WIN WIN 
Ik ben zo enthousiast over deze M3 van FiiO dat ik er eentje mag weggeven! Wil jij kans maken op je eigen FiiO M3 met sportband? Kijk dan even op de site van HDPHNS en geef hieronder of op Facebook aan op welke kleur je kans wilt maken.

 

Vergelijkbare berichten

7 reacties

  1. WoW deze kleine MP3 speler lijkt me heel handig. Lekker lopen en goede muziek vind ik altijd een goede combinatie. Dus heel graag de groene voor mij.

  2. Spotify is inderdaad mijn beste vriendje onderweg waar ik volop van geniet, het enige minpuntje is dat dit vriendje veel data slurpt. Dus zet ik mijn beste vriendje met pijn in mijn hart toch regelmatig even aan de kant , hoe saai dat dan ook is. Wat een super muzikale oplossing is deze FiiO ben er nu al fan van door jouw enthousiasme hierover, en heb gelijk even op hun site gekeken voor meer info 🙂 . En de kleur die ik het mooiste vind en bij mij past is blauw

  3. Sooooooooooow hé!! Dit is echt te gek hoor!!… wat een ongelofelijk mooie, prachtige en onwijs HANDIGE product! Wat een DROOM om deze geweldige M3 van FiiO te mogen winnen! Het lijkt me super leuk om dit MP3 speler te mogen ervaren. ! Ik laat in ieder geval een reactie achter. Wie niet waagt, die niet wint 😉 De kleur zwart is mijn keuze. 🙂

  4. Wat een leuke, compacte mp3 speler! Ik zou deze heel graag willen winnen want sporten zonder muziek kan ik niet en dit lijkt mij ideaal. Groen is mijn favoriete kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *