|

wagamama Nieuw Kijkduin + WIN

Zin om te komen lunchen met Dyl in een mooi, modern restaurant aan het strand? Yes, please. En dan heb ik het nog niet eens over het Aziatisch geïnspireerde eten (FINGERLICKING LEKKER) gehad en dat ik een lunch/diner voor 2 mag weggeven.

wagamama
wagamama (zonder hoofdletter) is Japans voor ‘ondeugend kind’ of ‘iemand die eigenwijs en vastberaden is’. Een goed voorbeeld van die vastberadenheid is de kunst van ‘kaizen’: goede verandering. Deze filosofie is hun kern en zit in ieder gerecht dat wordt gecreëerd en zorgt ervoor dat ze altijd beter willen worden in wat ze doen. Rusteloze zielen, altijd op zoek naar hoe het beter kan. wagamama beoefent kaizen vanaf de eerste vestiging in het Londonse Bloomsburry in 1992. Geïnspireerd op het snelle tempo in de Japanse ramen bars en het heerlijke Aziatische eten, de unieke manier van eten en de voedzame en de verse smaken van Azië. Al drie decennia scherpt wagamama hun vaardigheden aan, worden hun recepten verfijnd, spelen ze met kruiden, ontdekken nieuwe smaken en worden iedere dag beter. Een beetje gember om je op te warmen, chillies voor de kick en noodles voor je lichaam en ziel. Genieten van het Aziatisch geïnspireerde menu zoals verschillende rijst- en noodlegerechten, verse salades en bijgerechten om te delen. Maar ook heerlijke desserts, verse sappen, warme dranken, wijn, sake en Aziatische bieren. Net als in kaizen is de standaard hier hoog. De ingrediënten worden vers bereid en geserveerd. Iedere kom en ieder bord wordt geserveerd zodra deze klaar is, daarom zijn de kleuren, aroma’s, smaken en kruiden altijd op hun best. En ja dat kunnen wij alleen maar beamen, echt.Ahmad, de filiaal manager vertelt dat hun nieuwste vestiging op Nieuw Kijkduin de eerste wereldwijd ever on the beach is, dus echt wat voor ons. Een mooi, modern, ruim restaurant, met zonnig terras en een fijne, lichte serre. De verdieping hoger gaat over twee weken open, ik ben benieuwd. De bevlogen Jamie Selier (27) en haar enthousiaste team ontvangen hun gasten sinds begin september in de nieuwste vestiging. “Ik werk al vijf jaar voor wagamama en ben in de bediening begonnen en doorgegroeid naar general manager. Hiervoor heb ik in de Rotterdamse vestiging gewerkt. Ik run de vestiging in de Westfield Mall of the Netherlands en Nieuw Kijkduin is daarbij gekomen. Deze vestiging is ook strak, modern en met een klein vleugje beach vibe. Zoals rieten lampen en lounge seats. Wat is het leukst aan het werken voor wagamama? De teams, wij zijn erg gefocust op een familie vibe binnen het bedrijf en in ieder filiaal waar ik heb gewerkt, waarborgen we dat. Want als iedereen blij naar zijn werk komt, dan straalt dat ook op onze gasten uit. Blije medewerkers, blije gasten, iedereen blij :). Mijn favoriet van de kaart? Firecracker Chicken, een pittige curry, met grof gesneden groente en kip met lekkere witte rijst en een uitje eroverheen.”Puur Genieten
Wij konden niet echt kiezen uit hun uitgebreide menu, dus we moeten snel terug :). De edamame boontjes met chili knoflook zout en de vega gyoza met een heerlijke dip wonnen het maar nipt om gekozen te worden van de bang bang prawns, miso aubergine en voor Dyl de chicken yakitori. Onwijs goede keuze, want oh zo lekker en de rest, next time. Voordat ik het wist was het bord van Dyl naast me leeg; steak bulgogi: gemarineerde sirloin steak met in miso gebakken aubergines. Geserveerd op een bed van soba noedels en besprenkeld met een sesam- en bulgogisaus, gegarneerd met lente-uitjes, koriander en een half in thee gemarineerd ei. En oh boy dat bord vol ramen (ben gek op noedels): gemarineerde garnalen met staart (vooruit heb ze liever zonder :), kimchee en taugé op een bedje van noedels in een pittige groentenbouillon, gegarneerd met lente-uitjes, verse limoen en koriander. Wat is een aanrader, een bord vol comfort food, vergezeld van verse fruit juices. De heerlijke, zonnige middag werd afgesloten met een gember thee en cappuccino, met drie kleine mochi ballen van chocolade, mango en groene thee roomijs omwikkeld in een laagje van rijstdeeg. Blij en enthousiast gingen we hier weg, we gaan snel terug voor de cocktails en de rest van het menu :).

WIN WIN WIN
Ik mag van wagamama een lunch of diner naar keuze weggeven. Kijk even op Marvelousz Insta of Facebook, want daar staat hoe je heel simpel kans maakt. Ik zeg doe mee, want je krijgt spijt als je niet meedoet.

Vergelijkbare berichten

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *