TAKE WHAT YOU NEED

Mi Moneda heeft er een zusje bij! Tijdens een van haar vele trips in Amerika kwam founder & designer Michelle Mentrop op het idee om een verwisselbare bar necklace te ontwerpen. “Mi Moneda is verkrijgbaar in 32 landen en we hebben dit jaar een kantoor geopend in Amerika. Ik reis daarom de hele wereld over en overal trekken sieraden mijn aandacht. Als sieraden ontwerpster raak je geïnspireerd door wat andere vrouwen dragen, uitstralen en waar ze zich prettig bij voelen.”, aldus Michelle.

Vooral dat ‘prettig voelen’ vindt Michelle erg belangrijk. “We maken ons soms zorgen om onbelangrijke zaken. Dit brengt me terug naar mijn roots, de basis waar het echt om draait in het leven. Iedereen heeft wel iets wat je op een bepaald moment in je leven kunt gebruiken. Nieuwe dromen, een beetje liefde of happiness. Vanuit die gedachte is Take What You Need by Mi Moneda geboren.”

 

De bar necklaces en bracelets zijn al verkrijgbaar vanaf €44,95 o.a. via takewhatyouneed.com, met daarop de tekst Inspire en een veertje. Deze veer staat symbool voor overwinning en het boeken van vooruitgang. Het verwisselbare bar systeem maakt het vervolgens mogelijk om van behoeftes te wisselen, zoals een flinke dosis geluk, passie, magic of kracht! Daarnaast maak je je outfit compleet met de ringen en armbanden met een inspirerende tekst.

Naast de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende bars die Take What You Need voor je heeft ontworpen, is het ook mogelijk om een nóg persoonlijkere touch aan je sieraad te geven door je eigen bar te creëren. Een betekenisvolle datum, een tekening of schets, een handgeschreven tekst van je geliefde, alles is mogelijk!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *