RIVER ISLAND OPENT MORGEN IN DEN HAAG

River Island opent morgen, zaterdag 25 april, om 10.00 uur haar deuren aan de Grote Marktstraat 53 in Den Haag. Op de begane grond van 430 m2 vind je de vrouwencollectie en mannen en kids kunnen hun hart ophalen op de 1e etage van 390 m2.

De nieuwe winkel is gevestigd in een hoekpand waarbij de hoek van de begane grond geheel uit ramen bestaat en de buitenkant van het gebouw is versierd met River Island graphics. Het design in de winkel bestaat uit een combinatie van retro en moderne materialen die we ook terug zien in andere River Island stores wereldwijd, zoals grote lichtbakken en kroonluchters. De winkel telt maar liefst 21! paskamers.

2015-04-21

In het weekend en tijdens de opening vinden er extra activiteiten plaats. De eerste 100 mensen in de rij ontvangen een voucher van een waarde tussen de € 20 en € 200. DJ Sunny zal de opening feestelijk inluiden en lokale DJ’s draaien het hele weekend de juiste shopping tunes. Vrouwen kunnen hun nagels laten versieren door de nailartists van Trash & Ready en de mannen kunnen zich laten verwennen bij de Barber shop. En vergeet niet een foto te maken bij de photobooth en mee te doen met de instagram competitie voor mooie prijzen! See you all there!

IMG_9947

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *