ONE DAY TO UNITE AND DO GOOD

Bestseller, het moederbedrijf van verschillende winkelketens, organiseert vrijdag 10 april een wereldwijde goede doelendag waar al hun winkels aan meedoen. ‘Een dag om samen iets goeds te doen.’ Daar draait het allemaal om op GIVE-A-DAY!

50% van de omzet in Nederland zal gedoneerd worden aan stichting Het Vergeten Kind. Deze Stichting zet zich in voor de 33.000 ‘vergeten’ kinderen in opvangcentra. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en opgroeien in sobere instellingen met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Om de leefomgeving van deze kinderen te verbeteren realiseert de stichting onder andere ‘Tovertuinen’ waar kinderen in een fijne omgeving kunnen spelen. De Stichting is opgericht door Dinand Woesthoff met ambassadeurs Johnny de Mol, Babette van Veen, Angela Schijf en Saar Koningsberger. De overige 50% gaat naar drie internationale mooie goede doelen: Save the Children, Unicef en Gain. Een aantal ambassadeurs van de stichting, waaronder Babette van Veen en Saar Koningsberger, staat op 10 april in lokale winkels achter de kassa, om de aankopen af te rekenen.

GIVE-A-DAY STATEMENT

Je kan bij de volgende winkels shoppen: Jack & Jones, Only, Vero Moda, Vila, Object, Pieces en Name it. De online shops die deelnemen zijn: Jack & Jones, Only, Only Play, Only & Sons, Jacqueline de Yong, Vero Moda, Noisy May, Selected Femme/Homme, Vila, Object, Pieces, Y.A.S., LP Boys, Little Pieces, Name it, Junarose, MamaLicious, Minimize.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *