JUST CALL ME QUEEN

Kijk jij ook alweer uit naar Koningsnacht-en dag? Ben al helemaal in de sfeer sinds ik dit geweldige kroon-kettinkje van Flor Amazona ontving. Omdat ik vind dat iedereen zich – eigenlijk elke dag – Queen moet voelen, heb ik voor jou een te gekke deal kunnen regelen met Style and Stories, waarover je hier natuurlijk alles hebt gelezen. 

Flor Amazona
Elizabeth van Style and Stories zet de mooiste Colombiaanse merken op de Nederlandse kaart waaronder het te leuke Flor Amazona. Sieradenontwerpster Ana Maria Sarmiento’s roots liggen in Bucaramanga in het Andes gebergte. Ze combineert traditioneel pre-Colombiaans goudwerk met hedendaagse stijlen. Haar mooie sieraden zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd door inheemse stammen uit het Amazone regenwoud en inmiddels wereldwijd te koop.

Zo werkt ze nauw samen met de Wayuu en Emera gemeenschap. Ana Maria beschouwt het als haar missie om het traditionele Colombiaanse handwerk en sieradenmakerij in ere te herstellen. Ze doet dit o.a. door inheemse gemeenschappen toegang tot onderwijs te bieden. Mooi!

KORTING!
Als jij je ook Queen wilt voelen en net zo verliefd bent op dit kettinkje – roestvrij staal met 3 laagjes 18k goud – als ik, bestel het dan hier. Vermeld bij Coupon ‘Marvelousz’, want dan betaal je geen €75, maar €49,95. Gewoon €25 korting! Maar bestel snel want op=op.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *