|

PURESAN + WIN

Je herkent het vast wel: moe&drukte, drukte&moe. Daarom was ik zo blij met de uitnodiging van Sandra de Zeeuw van PureSan om kennis te maken met haar salon en behandelingen. Oh jongens die rugmassage – echt meedoen want ik mag gewoon zo’n heerlijke behandeling weggeven! Anywho, ik liet dus afgelopen woensdag de drukte even voor wat het was en ging vroeg in de ochtend naar de Bezuidenhoutseweg 243 in Den Haag.

Sandra heeft samen met Lievaart Esthetiek (injectables) en Gwyneth Pmy & Microblading (semipermanent make-up) een geweldig mooi pand tot haar beschikking en werkt met Jeunesse, BDR (Beauty Defect Repair) en SkinCeuticals. De behandeling die ik heb mogen ervaren begon met een heerlijke rugmassage! Om eerlijk te zijn was het niet allemaal even lekker, want ik blijk dus aardig wat afvalophopingen (knopen) in mijn nek, schouderbladen en rug te hebben. Maar goed, daarna voelt het wel heel goed aan. De gezichtsmassage – na het exfoliëren, stomen, diep reinigen en epileren was overigens wel alleen maar ontspannen 🙂 Tip van Sandra: leg een tennisbal op de pijnlijke plek op je rug/schouderblad en duw dan zo hard mogelijk tegen de muur, je merkt dat de pijn minder wordt en natuurlijk neem vaker een massage.

Sandra zit al 27 jaar in het vak en is gespecialiseerd in huidverbeterende gezichtsbehandelingen en massages. Ze heeft gemerkt dat de Thaise massages – ze heeft een massage cursus in Thailand gevolgd –  in Nederland niet  zo goed werden ontvangen omdat ze te hard zijn. Ze volgt nog steeds allerlei cursussen en bezoekt beursen om up-to-date te blijven. Zoals de nieuwste 3-fasen antiaging gezichtsmassage, waarvan je het resultaat meteen ziet – moet dus snel nog eens terug 😉 Naast de heerlijke gezichtsbehandelingen, massages, epileren etc. geeft ze je nagels ook de mooiste kleurtjes met Shellac en lift je wimpers volgens de laatste Lash Volume Lifting trend – en ja het blijft wel 3 maanden zitten en nee, je eigen wimpers vallen er niet door uit.

WINWINWIN
Heb je, na de feestdagen ook behoefte om het nieuwe jaar goed te beginnen, te ontspannen, je door Sandra in de watten te laten leggen en je knopen weg te laten masseren? Ik mag een heerlijke luxe PureSan behandeling van 100 minuten twv €90 weggeven! Laat hieronder of op FB (delen is ♥ en meer kans) een berichtje achter waarom jij wilt winnen.

Kan je niet wachten tot je weet of je gewonnen hebt? Ik heb van Sandra deze kortingscode code gekregen. Kijk even op PureSan welke behandeling je wilt boeken en boek dan uiterlijk 31 december (afspraak mag ook in 2017) met €5 korting.

Vergelijkbare berichten

9 reacties

  1. Jaaaa! Wie wil dit nou niet winnen ? Ik wil het nieuwe jaar wel beginnen met een schoonheidsbehandeling van PureSan! Pick me pick me pick me

  2. Wat klinkt dat heerlijk! Als zwangere en moeder van een dochter kan ik zo’n ontspanningsmomentje zeker goed gebruiken 🙂
    Kortom, ik wil wel graag winnen!!

  3. Heel graag! Ik ben militair en door dit koude weer en mijn werkomstandigheden is het zo niet ideaal voor mijn huid! Dus het zou heerlijk zijn om dit te winnen!

  4. Deze hoogzwangere meid kan wel een goede oppepper gebruiken! Even geen pijntjes en ongemakken, maar heerlijk ontspannen en genieten van de behandeling van PureSan. Can’t wait :-)!!!

  5. Patti wees mij op deze win actie omdat ik wel wat ontspanning kan gebruiken, door mijn burn out en de rotmaand waarmee dit jaar voor onze familie gestart is. Even heerlijk zen worden is erg welkom! ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *