FILORGA’S TIME-FILLER NIGHT

Jullie weten inmiddels vast wel dat ik (ook) fan ben van de beauties van Filorga. Dus je kan je misschien voorstellen dat ik een gat in de lucht sprong toen ik vorige week deze nieuwste Time-Filler Night ontving. En ja, ook weer met die heerlijke geur. Of deze gelcrème mijn nachten beter maakt?

Tweeledige werking
Time-Filler Night zorgt ervoor dat je s’ morgens minder ochtendrimpels hebt en geen puffy gezicht. Je kent het vast wel, van die slaaprimpels en een opgezet slaperig gezicht. Ik gebruik overigens, zoals je op de foto kunt zien, een satijnen kussensloop waarmee slaaprimpels echt verleden tijd zijn. De gel heeft een botoxachtig effect op contractierimpels, een fillerachtig effect op diepe rimpels, een peelingachtig effect op lijntjes en een meso-achtig (opgevuld door vocht) effect op uitdrogingsrimpels. Door o.a. hexapetitde, collageen, hyaluronzuur en een vochtvasthoudend plantaardig extract. Resultaat: ontspannen gelaatstrekken, opgevulde rimpels, een gepeelde en gehydrateerde huid met meer volume.

Daarnaast bevat Time-Filler Night een krachtige, plantaardige elastine-booster die het ‘vormgeheugen’ van je huid verbetert en het herstellend vermogen verhoogt, waardoor het ontstaan van slaaprimpels wordt voorkomen. En passievrucht- extract, dat rijk is aan flavonoïden die je huid tegen vrije radicalen beschermt, stimuleert de lymfedrainage en de microcirculatie in je huid, waardoor toxines worden afgevoerd en je huid ontzwelt. Eigenlijk een nachtelijke detox 🙂 Resultaat: een elastische huid die vrij is van gifstoffen.

Aanrader?
Ik houd van gels (en olie) voor de nacht. Dus toen mijn Night Mask op was, wilde ik een nieuwe pot kopen, maar dat hoefde niet, want ik ontving deze Time-Filler Night. Ik zag ‘m online bij ICI Paris XL voor €51,67. Het is een gelcrème in een lichtgewicht pot, die heel makkelijk uitsmeert en ook zuinig in gebruik is. Je gezicht voelt meteen heerlijk verkoeld aan en de gel trekt super snel in, dus geen plakkerig kussensloop. En ja, die heerlijke geur! Je ruikt in de ochtend nog steeds die zachte Filorga geur, zalig.
Je gezicht ziet er in de ochtend super glad, zacht en gezond glanzend uit en voelt ook zo. Als je je gezicht reinigt voel je, net als bij het nachtmasker nog een laagje gel; het werkt dus de hele nacht door. Na een week deze Time-Filler Night gebruikt te hebben, kan ik oprecht zeggen: voor mij is deze Filorga beautie ook een blijvertje.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *