HAAGSE MUST-GO’S

Als je nog geen idee hebt wat je zondag voor Vaderdag moet doen, neem dan je vader (of de vader van je kids) mee naar deze twee nieuwe hotspots. Want wie houdt er niet van brunch-all-day en echt goede koffie? Dus eigenlijk vandaag al even langsgaan ?

TEDS.
Ja hoor, sinds vandaag is onze stad ook eindelijk een (ze zaten al in Amsterdam en Utrecht) Ted’s, in de Frederikstraat, rijker. Alleen al de fijne quotes die je overal ziet en dat je er de hele dag door kan brunchen, love it! Het modern ingerichte restaurant heeft een fijne sfeer, maar wij namen afgelopen zaterdag plaats op het zonnige terras, waar we omringd waren door Amerikanen. Het tafeltje naast ons had de French toast en yoghurt met vers fruit & granola besteld, wat er zo goed uitzag, dat we daar snel voor teruggaan. Ik ging voor de heerlijke Triple Omega, gepocheerd ei, zalm en avocado op een helaas te lang getoast zuurdesem broodje. Maar wij kwamen langs in de soft-opening, dus dat hebben ze nu vast aangepast ? Vriendinnetje M was helemaal blij met haar Banana Pancakes met Nutella en cappuccino. En mijn ‘virgin cocktail’ was een verfrissende aanrader. Fijne bediening, lekkere sfeer en een uitgebreide kaart, wat wil je nog meer?Tigershark Coffee
Voor ECHT goede koffie (vriendinnetje M heeft het er nog over J), maar ook verse muntthee en een relaxte (werk)plek ga je naar de Badhuisstraat. Eén van de bekendste straatjes van Scheveningen en de buurt van eigenaar Vincent Zwaan (hij woont vlakbij zijn koffiebar). Hij wilde -na 8 jaar ervaring als barista- een eigen koffiebar waar de focus ligt op goede koffie en een gezellige, relaxte vibe. En dan maakt hij ook nog eens de lekkerste dadel-en bananencake (ervaring opgedaan bij Bagels & Beans). Waar binnenkort lekkere en gezonde ontbijtjes (yoghurtjes) en lunches (van de grill) bijkomen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *