OILILY ZOEKT MEISJES VAN TOEN

Het oer-Hollandse modemerk Oilily staat bij de meesten vooral bekend om haar kleurrijke kinderkleding. Wat nog niet iedereen weet, is dat Oilily ook een leuke damescollectie in huis heeft. Om deze collectie een podium te geven, presenteert Oilily haar nieuwe damescollectie deze zomer op de Amsterdam Fashion Week onder het motto:

Kleine meisjes worden groot

Om dit thema tot leven te brengen, zoeken zij vrouwen uit alle windstreken die in de jaren 80 en 90 zijn opgegroeid met Oilily: de Oilily-meisjes van toen. Was jij in de jaren ’80 of ’90 een echt Oilily-meisje en vind je het leuk om in de schijnwerpers te staan? Meld je dan vandaag nog aan. Misschien speel jij straks een rol in de campagne ter promotie van hun nieuwe damescollectie.

Het enige wat je hoeft te doen, is jouw herinnering aan Oilily inclusief een recente foto te e-mailen naar: fanmail@oililyworld.com voor 5 juni 2015. Elke inzending wordt beloond met een verrassing. En iedereen die wordt geselecteerd, mag items uit de nieuwe damescollectie bestellen t.w.v. 1.000 euro.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

 1. Jeetje Oilily waar moet ik beginnen. Denk dat ik toch wel een hele grote fan was.
  Ik was ongeveer 12 jaar en ontdekte Oilily niet echt een leeftijd dat je Oilily gaat dragen maar ik wel vond het geweldig.niet goedkoop in die tijd en een moeder hebben die het vreselijk vond dus wat moest ik zeuren om het te mogen dragen. En dan de kettingen en tassen waren ook te leuk. Maar toen liep ik in de Palace Scheveningen en daar zat een winkel die het verkocht. Daar ben ik binnen gestapt in mijn Oilily kleren was toen pas 13 jaar, en heb gevraagt mag ik bij u werken? En ik mocht in het weekend helpen en dan mocht ik wat uitzoeken nou je begrijpt ik was in de zevende hemel. Oh en dan de gympen die waren ook zo gaaf toen dus ik was kompleet. Trui, broek, ketting en de gympen in de zelfde print geweldig vond ik het. Heel jammer dat ik geen foto kan terug vinden maar ik ga nog zoeken. Ik werd ouder en droeg geen Oilily meer en toen kreeg ik zelf kinderen en er werd weer een Oilily winkel geopend in de palace Scheveningen en je begrijpt toen gingen mijn kinderen het weer dragen.
  Ik hou er niet zo van om in de spotlight te staan daar heb ik niet echt het figuur meer voor maar wou jullie wel heel graag mijn verhaal vertellen. Zou graag op de hoogte gehouden worden over jullie dameslijn.
  Succes met jullie zoek tocht.

  Groetjes Wendy Romein
  42 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *