FIND THE ONE

Triumph maakt al 129 jaar lingerie die vrouwen helpt zich op hun best te voelen en er op hun best uit te zien. Na de ontdekking dat 76% van de vrouwen de verkeerde maat bh draagt, voelde Triumph zich verplicht hier verandering in te brengen.

Vorig jaar startte Triumph met de internationale ‘Stand up For Fit‘ campagne, gemaakt om vrouwen wereldwijd te informeren over het feit dat comfortabele bh’s wel degelijk bestaan, snijdende bandjes en ongemakkelijke naden hoeven niet de standaard te zijn. Door simpelweg een bh-passessie in te plannen met een ervaren lingerie professional, konden vrouwen die ene speciale en comfortabele bh vinden, die de rest van hun leven bij ze zal blijven.

De reacties op deze campagne waren overweldigend en 380.000 vrouwen hebben zich laten opmeten, waarmee het initiële target van 100.000 ver overschreden werd. Dit heeft Triumph ertoe gezet de inzet te verhogen: eind 2015 wil het merk een half miljoen vrouwen geholpen hebben met het aanmeten van de juiste pasvorm.

Sculpting_Sen_WHP01_Hip_1200-1024x682

Het motto van de campagne van dit jaar is ‘Find the One’ en wordt ondersteund door 6 invloedrijke mode-en lifestyle bloggers, samen met 44 Europese vrouwen. Hiermee viert Triumph dat waanzinnige gevoel dat je ervaart wanneer je de juiste bh vindt– en nog belangrijker: de juiste bh draagt. Het merk zal iedereen begeleiden met het vinden van “The One”.

De ‘Find the One’ campagne wordt in beeld gebracht met een boeiende video van regisseur Ivana Bobic:

Ontdek meer via #FindTheOne of Findtheone.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *