IF YOU’VE GOT BALLS

Je kunt je afvragen waarom het zo lang geduurd heeft, maar er is nu eindelijk een boxer merk voor mannen met ballen: A-dam Underwear. Met de pay-off ‘If you’ve got balls’ maakt het merk in één klap duidelijk waar het voor staat.

“Wie aan mannenondergoed denkt, denkt al snel aan bleke types in witte ballenknijpers. Of aan geoliede figuren met sixpacks met een gigantische merknaam op de band. Het is allemaal hetzelfde en bovendien veel te duur.” aldus Steven van Heyningen, oprichter van A-dam Underwear.

De drie jonge Amsterdamse eigenaren Steven, Job en Steven zijn nu anderhalf jaar bezig enA-dam Underwear is inmiddels verkrijgbaar in meer dan 75 winkels door heel Nederland. Begin augustus lanceerden ze de eerste collectie in een speciale, interactieve shop-in-shop in de Bijenkorf Amsterdam. Ze ervan overtuigd dat mannen een boxer merk met humor en zelfspot wel kunnen waarderen. Ook beschouwen ze het als niet meer dan logisch om alle producten en verpakkingen zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren.

A-dam-Underwear-botsauto

Onlangs lanceerde A-dam Underwear zijn eerste brand movie. In het filmpje maak je kennis met Adam; een grote vriendelijke reus wiens passie het produceren van ‘de beste boxers ooit’ is. Voor iedereen (ook zonder ballen) erg leuk:

De collectie vind je hier: adamunderwear.com.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *