CRÈME UNIVERSELLE

Dit is echt zo’n zilveren tube waar geen gezin zonder kan. De nieuwste Filorga Crème Universelle herstelt de snij- en schaafwondjes van je kinderen, de net geschoren huid van je man, laat jouw rode, geïrriteerde huid verdwijnen, kalmeert zonnebrand en verzacht en verzorgt een schrale, droge huid.

Voor haar tiende verjaardag liet Filorga zich inspireren door Neocica, een cultproduct dat wordt gebruikt in de behandelkamers van dermatalogen en estetische artsen na hun behandelingen. Dit product heeft een sterke werking op de celregeneratie en zorgt er binnen no-time voor dat roodheid verdwijnt, irritatie verzacht en de huid weer zacht en soepel wordt. Daarnaast verlicht het zonnebrand en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. De nieuwe formule – ik vind het meer een lotion, lekker dun en smeert makkelijk uit – in de Crème Universelle is gericht op hydratatie en kan door het hele gezin worden gebruikt.

Wat zit er in deze Super Aid crème? Ureum, herstelt de vochtbalans in de huid en behoudt het juiste hydratatie niveau. Een vertakte polysacharide die rijk is aan rhamnose, galactose en glucuronzuur bestrijdt een trekkerig gevoel, oververhitting en roodheid veroorzaakt door invloeden van buitenaf en stimuleert het vrijkomen van endorfinen. En een collageenboosterpeptide die het genezingsproces activeert en huidherstel stimuleert, waardoor een gladde, nieuwe huid ontstaat en zo min mogelijk tot geen littekenvorming. Voor €29,90 koop je deze must have bij ICIParisXL en natuurlijk heeft ook deze fijne crème die heerlijke Filorga geur.

Hey Filorga, misschien een idee om voor je tiende verjaardag (eindelijk) jullie te lekkere geur in een flesje uit te brengen 😉 ?

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Ik ben een beetje verliefd op Filorga. Heb al veel prijzige en betaalbare cremes geprobeerd maar hun Time Zero en Time Filler zijn echt een verademing voor je huid. Het doet echt wat! Mijn huid knapt er van op.
    Deze zet ik op mijn wishlist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *